ETNOFEST 2011

ETNOFEST World Culture
je multikulturni projekat koji okuplja umetnike/ce iz raznih krajeva sveta, sa namerom da predstavi njihovo kulturno nasleđe, ali i nove muzičke- i druge umetničke forme koje se razvijaju inspirisane raznovrsnom kulturnom baštinom koja nas okružuje.
Clanice CRVENE Lana Cmajcanin i Dunja Kukovec su prisustvovale ETNOFEST-u 2011, gjde su pored partnerskih sastanaka i druzenja imale i priliku upoznati se sa lokalnim umjetnicima/cama.
by Nikola Lucic

:: Dernek na grani:: izlozba fotografija subotickih autora/ica::

U okviru ovogodišnjeg Etnofesta, ali i u susret projektu međunarodne saradnje koji ćemo u naredne 2 godine da realizujemo u saradnji sa kulturnim operaterima iz 3 zemlje (Via Lactea – Belgija, Culture et Flonflons Flandres – Francuska, Udruzenje za kulturu i umjetnost CRVENA) pod okriljem programa Kultura 2007 – 2013,  u utorak, 21.juna organizovana je izložba fotografija na kojoj izlažu:
Nikola Lučić,Edvard Molnar,Goran Popović – Coga,Tamaš Tot, Jovana Reljić,
Igor Marinović, Slađana Danna Saulić i Edvard Kirbus jr.

Izložba se dotiče granica i onoga što je sa druge strane, bilo to u fizičkom, mentalnom ili nekom trećem smislu. Tamo gde smo bili, ili gde bi želeli da budemo. Ono što smo videli, ili smo želeli da vidimo. Oko kamere je sve to zabeležilo…

Zahvaljujemo se Danijeli Dugandžić Živanović na lucidnom imenovanju izložbe!!!Event photo: Tóth Tamás “Life & Death” Kijev, 2006.

Vise na Facebook

Program festivala na http://www.etnofest.org/cms/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s